Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2009 01:37 - САТАНИЗМЪТ
Автор: ikra Категория: Други   
Прочетен: 1718 Коментари: 2 Гласове:
13



Зелени гори, пъстри цветя, бурни водопади, величествени високи планини, жълти степи, необятни морета и още безброй много други природни прелести са уникални творения, които Бог е създал за хората. Всички тези прекрасни блага са представени в служба на хората и са се превърнали в средство за тяхната благодарност към Него.

Но човек има един голям враг, който му пречи да бъде признателен, който постоянно го мами с празни и неоснователни обещания и го подтиква да се противопоставя на Господа. Този враг иска той да има труден живот както на земята, така и в отвъдното и за да постигне това, той ще продължава да полага усилия, без да спира, чак до деня на възкресението.   

Този враг, който е прекратил връзките си с всички видове добродетели, се опитва да покаже на човека мръсотията, лошото поведение, жестокостта и неморалността като приемливи неща и да представи средата, в която те съществуват, като напълно законна. За тази цел той създава еднo доста опасно учение, което съдържа всичките му извратени възгледи. Ето този жесток враг е прогоненият от Бог дявол. А неговото кърваво и опасно учение е сатанизмът. 
    През последните години обществото започва да се сблъсква все по-често с кръвожадно извършени убийства и странни самоубийства.
    

Една част от сатанистите, които са все още в детска възраст, съобразно с тази извратена философия, организират церемонии всеки месец в точно определени дни. На тези церемонии, които се провеждат в изоставени сгради, влажни и тъмни мазета, под въздействието на алкохол и наркотици изпадат в транс и извършват всякакъв вид извратени деяния. Изнасилването на попаднали в мрежите им девствени момичета, убиване чрез изтезание на животни като кучета, котки, кози или пилета и изпиването на кръвта им са едни от задължителните ритуали на церемониите. В ритуалите си сатанистите, които понякога преминават тези граници, без дори да се подвоумят, принасят в жертва собствените си приятели или други заловени от тях невинни хора.  

    Те въобще не се притесняват да описват дръзко организираните от тях демонски церемонии. Те дори изпитват наслада, когато разказват всичко. 
    

Как става така, че една група хора приемат като своя философия да бъдат зли, да причиняват болка на хората или животните, да живеят в един тъмен и страховит свят?

И най-важното, кой е дяволът, който влиза в сърцата на младежите, обърква ги и ги отклонява от правия път?





Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cornflower - Защото става лесно
26.11.2009 07:04
Когато отхвърлиш Бога, мястото му заема сатаната. А той води в обратна посока.
Това е единствения начин непросветените да се почувстват силни и значими.
Иначе си е доста труд да търсят пътя на духовното усъвършенстване, за да стигнат Бога.
цитирай
2. sahaj - напълно съм съгласен с теб
26.11.2009 09:21
За жалост има и такива учения които напоследък си проправят път сред обществото.
Трябва да се опитваме по всякакъв начин да се борим с тях и да не им позволяваме да навлизат в живота на младите хора , аз искрено се надявам повече млади хора да тръгнат по пътя на духовноста. Няма значение с какво име наричаме Бог , той има много проявления важното е да знаем едно Бог е любов и доброта а не насилие и безпричинни убииства наричани жертвопринощения.
Поздравявам те за хубавия постинг приятелю и ти желая успех.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ikra
Категория: Други
Прочетен: 4779851
Постинги: 1065
Коментари: 8468
Гласове: 49137
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930