Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2013 16:48 - Не си губи времето!
Автор: ikra Категория: Други   
Прочетен: Коментари: Гласове:
15

Последна промяна: 03.08.2015 22:58



image


Едни мъдри мисли гласят:

"НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО В ОБЯСНЕНИЯ,
ХОРАТА ЧУВАТ ОНОВА, КОЕТО ИСКАТ ДА ЧУЯТ!"

image

Морис Т. Йаш казва:

“Навикът да се търсят истинските факти и да се изразяват правдиво е при­съща само на тези, които са били обградени с тези неща още от малки.”

image

Д-р Самуел Смайлс пише:

“Някои предполагат, че техните собствени низки черти са нещо обичайно и за натурите на другите хора, но ние знаем, че хората са огледало на собствени­те си нрави. Следователно лошото и хубавото, което виждаме в другите, не е нищо друго, освен отражение на това, което лежи на нашата съвест.”


image



image



Гласувай:



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valeska - "НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО В ОБЯСН...
23.06.2013 17:39
"НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО В ОБЯСНЕНИЯ,
ХОРАТА ЧУВАТ ОНОВА, КОЕТО ИСКАТ ДА ЧУЯТ!"
Макар че болшинството винаги се налага поради своето числено превъзходство, неговата "истина" не винаги води по верния път. И тогава всички губят, но... искаме или не искаме, това е диалектиката.
цитирай
2. ikra - Да :)
23.06.2013 18:32
Макар че болшинството винаги се налага поради своето числено превъзходство, неговата "истина" не винаги води по верния път. И тогава всички губят, но... искаме или не искаме, това е диалектиката.[/quote]

Така е, напълно вярно! Болшинството диктува правилата, няма лошо в това - но нека поне да бъдат равни за всички и да не угнетяват, нито накърняват когото и да било! Когато искаме промяна, то нормалното е да започнем от себе си.
Спокоен ден! :)
цитирай
3. zaw12929 - Нали знаем, какво мислят америк...
23.06.2013 19:36
Нали знаем, какво мислят американците за богатите... , а бедните са ... глупави и затова са бедни... затова днес протестичащите, които нямат проблем , богати са, красиви и умни, не могат да понесат народът на България да иска .. много малко, да живее нормално
той стигна дъното, ограбен от свои и чужди и... през
Февруари протестиращите излязоха на улицата, заради високите сметки, безработицата – не скаха да свалят ГЕРБ. Спазен е закона- според Конституцията:
Чл. 12. (1) Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси.
(2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии.
Но… ГЕРБ не решавайки икономическите ни проблеми (на 90% от населението- бедността и безработицата,) подаде оставка След избори на 12 май- ново управление. Колкото то не само е склонно, а прави всичко за решааване проблемите, толкова по нагло, противоконституционно, противоречво на този чл. 12 , а и на редица други се блокира страната. Вижда се кой как организира протестите, които пречат страната да тръгне по м нормален, конституционно нареден път. Казват се от протестиращите безумни идеи, опасни твърдения и действия. Хвърляне камъни срещу партийни централи, за да им диктуват какво да правят и не правят.
Глоба за медии, които по цял ден правят съобщения за организиране на протести и всеки път ако не съобщават, че протестиращите могат да имат само икономически искания да се глобяват със солидни глоби
Не може да изискваш правова държава, докато не спазваш законите. Тези депутати и управници са законно избрани. Които не са ходили на избори- са се съгласили да ги представляват избраните!! Медиите да спрат да атакуват, че по голямата част от хората не били представени. Да спре тази говорилня, не е това дневния ред на държавата, на 1 милион безработни, хора оставени без токи вода, защото нямат доходи. Нека красивите и богати да помълчат, да може правителството да изпълни конституционните си задължения, да осигури нормален живот.
Моля стига манипулации, определяне дневния ред на държавата от тези, които избирателите пратиха зад борда.
Друга част са сложените безразборно герберчета като виждат, че новите управници няма да търпят калинки- тичат по площадите, хвърлят камъни по офисите на парламентарните партии, да ги принудят да им отстъпят властта. Тероризъм, толериран от наличната излишна администрация защото сме най бедни с най голяма на глава от населението администрация, най много молове... защото спазваме закона и търпим тези, които най грубо го нарушават... а иначе искат да минат за умни, красиви... богати, а са само жестоки, груби и нагли... които мислят- след нас и ... потоп!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ikra
Категория: Други
Прочетен: 4756935
Постинги: 1065
Коментари: 8468
Гласове: 49113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031