Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2021 01:10 - КАРЛ МАРКС БИЛ ВНУК НА РАВИН И ПОТОМЪК НА МНОГО ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ НА ТАЛМУДА
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 787 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageДоста по-късно, през 1977 г., прочетох една статия в „Чикаго Джуиш Сентинел“, която описваше Маркс като внук на равин и „потомък на много поколения изследователи на Талмуда“[1]. А една отлична статия в „Барнс Ривю“ посочваше пък
„расизма при Маркс и Енгелс“[2].


[1] Chicago Jewish Sentinel. (1975). Inside Judaica. October 30. - Б. a.

[2] Barnes Review. (1966). The Racism of Marx and Engles. Oct., vol. 2, 10, p. 3. - Б. a.

 
Значи, Карл Маркс не само произхождаше от една дълга върволица учениталмудисти, ами освен това ненавиждаше руснаците със страст, която може да бъде описана като патологична. Издирвах написаното за Карл Маркс в еврейските енциклопедии и за мое изумление открих, че човекът, който го бе научил на повечето от принципите на комунизма, бе Мозес Хес. Колкото и невероятно да ни се струва, съвременните ционистки лидери благоговеят пред Мозес Хес като пред „предшественика“ на модерния ционизъм. В Енциклопедията на ционизма в Израел към статията за Мозес Хес се съдържа следното:
 
„Пионер на съвременния социализъм, социален философ и предтеча на ционизма...Хес е предвестник на политическия и културния ционизъм и поспециално на социалистическия ционизъм. Той взема значително участие при възникването на социалистическото движение. Карл Маркс и Фридрих Енгелс признават, че през годините, когато се формира движението, са
38. научили много от него...“
 
След месеци четене на множество неопровержими източници, установих, че възрастната дама в седалището на  ражданския съвет бе в общи линии права - поне що се отнасяше до произхода на комунистическата революция. Чувствах се така, като че ли бях седнал върху ръба на вулканичен кратер. И сякаш всеки нов информационен детайл все повече потвърждаваше и изясняваше темата.
 
В „Последните дни на Романови“ Робърт Уилтън - останал на служба за лондонския в-к „Таймс“ в Русия цели 17 години, обобщава „руската революция“ с тези думи:
 
„Цялата летопис на болшевизма в Русия е незаличимо подпечатана с клеймото на чуждото нашествие. Убийството на царя, умишлено планирано от евреина Свердлов и изпълнено от евреите Голощекин, Сиромолотов, Сафаров, Войков и Юровски, е деяние не на руския народ, а на този
38. враждебен нашественик“
 
През 1990 г. голямото нюйоркско издателство „Фрий Прес“ - дъщерна фирма на „Саймън & Шустър“ - публикува една книга на израелския историк Луис Рапопорт, озаглавена „Сталиновата война срещу евреите“. В нея авторът просто изнася онова, което ние, гоите, не бива да знаем:
 
„Много евреи изпаднаха в еуфория от тяхното високо представителство в новото правителство. Първото Лениново Политбюро бе доминирано от хора с еврейски произход... 
                                                 
38   The Encyclopedia of Zionism in Israel. (1971). New York: Herzl Press/Simon & Schuster. - Б. a.
39   Wilton, R. (1920). Last Days of The Romanovs. New York: George H. Doran Co. 148. - Б. a.
При Ленин евреите се включиха във всички аспекти на революцията, включително и в най-мръсните и  дела. Независимо, че комунизмът се зарича да изкорени антисемитизма, след революцията той се разпространи бързо - отчасти поради изпъкването на толкова много евреи в съветската администрация, но също и заради травмиращата, нехуманна кампания на съветизацията, която последва. Историкът Сало Барон бе отбелязал, че извънредно непропорционален брой евреи се присъедини към тайната съветска полиция Че-Ка... А мнозина от онези, които влязоха в конфликт с ЧеКа-то, щяха да бъдат избити от еврейски следователи.
Колективното ръководство, което изплува в последните дни на Ленин, бе оглавено от евреина Зиновиев - един къдрокос бъбривец...“40.
 
Обаче някак изведнъж широко известният факт за еврейското ръководство на „Руската революция“ изчезна от общественото познание. Пример за това може да бъде намерен в майския брой на списание „Нешънъл Джиографик“ от 1907 г. Една статия, озаглавена „Революцията в Русия“, описва еврейското ръководство на терористичната комунистическа революция.
 
„ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЕВРЕИТЕ

Почти всички революционни вождове принадлежат на еврейската раса,      а    най-действената революционна    организация    е еврейският Бунд... Правителството пострада    повече    от        тази    раса, отколкото от всичките си останали поданици, взети заедно. Каквото и отчаяно деяние да се извършеше, то винаги бе дело на евреин и в цялата империя едва ли ще се намери и един лоялен гражданин от тази раса“.

- Дейвид Дюк - ,,Еврейското превъзходство."

Карл Маркс: наркоман пристрастен към опиума, е бил баща на 7 законни и едно незаконно дете (Фреди, плод на изнасилването на домашната им прислужница). Четири от законните умират докато са още малки, според повечето изследователи - от недохранване. Но бащата, Карл Маркс, отказва да работи и да се грижи за семейството си. По цял ден чете книги, изследва разни неща и събира материали за неговата "велика" теория. Две от трите му дъщери по късно се самоубиват, едната от които (Лора) заедно с мъжа си (френски социалист). Лора и французина-социалист са имали три деца, всички от които умират малки; след като Лора и мъжа ѝ изхарчват всички пари, които са имали, но отказващи да работят и да се прехранват, се самоубиват заедно поради липсата на смисъл на живота им.

Най-малката дъщеря, Елеанор, е емоционално осакатена за цял живот от баща си Карл Маркс. След смъртта му се жени за психопат-социалист, който изхранва за години, след което ПО НЕГОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ се самоубива!

Джени, третата от оцелелите три дъщери, също се жени за французин-социалист. Умира от туберкулоза на 39 г.

ТОЗИ ЧОВЕК, Маркс, е "баща" и вдъхновител на радикалните социални и икономически теории познати като "комунизъм" и "социализъм"...Помислете малко за тези неща, преди да решите, че сме твърде крайни тези от нас, които считаме комунизма и комунистите за една голяма ПАТОЛОГИЯ и/или МОРАЛНО ЗЛО, или и двете!

Също така е известно, че още през ХІХ век наследниците на фарисеите и садукеите кроели планове за единно управление на света. Карл Маркс и Фридрих Енгелс поднесли на своите покровители от семейство Ротшилд теория за такова. Заради съмненията в някакви „конспиративни теории“ си позволявам поредното отклонение. Лондонският представител на прословутата банкова фамилия Нейтън Майер Ротшилд (1777–1836) бил родствено свързан с „бащата на научния комунизъм”. На 22 октомври 1806 г. той се оженил за наследницата на едно от най-известните еврейски семейства на Албиона – Хана Барент-Коен (1783–1850). Нейните родители Ливай Барент-Коен и Лидия Дайъмантшлайфър били първи братовчеди. По бащина линия съпругата на Нейтън Ротшилд – Хана, се явява правнучка на основателя на фамилията Барент-Коен. Един от техните синове – Салъмън Дейвид Барент-Коен се оженил за Сеъръ Брандес. Двамата били прабаба и прадядо на Карл Маркс.
На практика Мордехай Леви се оказал трети братовчед с внуците на Нейтън Майер Ротшилд.
Съгласно официализираните и масово разпространени митове Маркс бил беден и икономически зависим от своя „приятел“ Енгелс. Докато истината е, че до голяма степен неговият чичо Нейтън Ротшилд го издържал. В тази връзка главатарят на анархокомунистите, руският дворянин Михаил Бакунин иронизирал в своята „Полемика срещу евреите”, че Маркс и Енгелс „с единия си крак са в банката, а с другия – в социалистическото движение“. Даже съвременни последователи на идеите им като членовете на американската Интернационална социалистическа организация признават, че: „Маркс започна да пише за един вестник, който беше финансиран от някои капиталисти с реформистко мислене.” Любопитно е дали все още някой се хваща на въдицата за „гробокопачите на капитализма“? Или допуска, че Нейтън Ротшилд и „някои капиталисти с реформистко мислене“ страдали от суисидален комплекс?
На комунистите и на онези с т. нар. ляво мислене им е лесно да обяснят всичко с диалектиката. Те са в състояние да убедят лековерните, че Маркс следвал идеи, а не материалния си интерес. Вятър и мъгла! През целия си живот брадатият внук на равин почти не е работил. Но обичал охолството и се наслаждавал на изобилната и добра храна. Никога не отказвал покана за компания, съпроводена с няколко чаши скъпо френско вино. С вече замаяна глава обичал да обяснява как германската буржоазия никога нямало да си помръдне пръста, за да се бори за идеалите на буржоазията. Понеже печелела парите си от експлоатацията на цели армии от трудещи се. И въпреки, че тези буржоа ненавиждали монархията, кралската власт и владетелите, двойно повече се страхували от възможността за безредия и бунтове от страна на подчинените си. Като през цялото време с еснафско удоволствие събирал сили от чашата с „допинг за ума“ и от чиниите с изтънчени ястия. Лицемерие, тъй характерно за всички комунисти.
Впрочем левитският интернационал мобилизирал кадри преди всичко от материално състоятелни, заможни и дори доста богати семейства. Тъй като тази идеология, както и повечето от останалите се крепи върху двойния стандарт – има една истина за масите – Goyim – гоите, добичетата, ние – неюдеите, и друга – за ръководните дейци. Народът просто не помни. Още в началото на ХVІ век Николо Макиавели е формулирал максимата: „Умният владетел не трябва да държи на думата си, щом си вреди, ако я удържи, и щом причините, които са го накарали да я даде, вече не съществуват.” Колко удобно!
Изкривеното съзнание на Маркс го довело до там, че разглеждал историята не като поредица от събития, които се намират в някаква причинно-следствена връзка. Даже не и като съревнование на идеи. Това наистина било прекалено възвишено и сложно, за да може със сръчността на талмудист да обясни нещата. Той подходил по-най-елементарния и затова най-лесния за възприемане начин – борба на материални интереси?!
Досещате ли се кой му диктувал? Самият „Манифест на комунистическата партия“ бил поръчан от Ротшилд срещу щедро възнаграждение. „Нейтън Ротшилд връчил на [Карл] Маркс два чека за общо няколко хиляди английски лири (днес равняващи се на стотици хиляди или дори на милиони долари), за да финансира каузата на социализма. Чековете бяха изложени в Британския музей, след като лорд Лайънъл Уолтър Ротшилд – попечител на музея – завеща собствената си сбирка и библиотека на Бритиш Мюзеум.“
Ето как се стигнало до приписваното на Енгелс схващане, че: „Историята на всяко досегашно общество е история на класови борби.“
Подобна отправна точка дава шансове за лесни отговори на сложни въпроси. Докато марксистите винаги са укривали истината. Често пъти повечето от тях не само не я знаели – тя въобще не ги интересувала. Ако в главите им все още мъждукали последните недогорели духовни въгленчета, те скоро угасвали в „борбата на материалните интереси”.
Още преди Френската революция основният девиз на франкфуртските илюминати бил: „Няма чак толкова висока стена, която магаре, натоварено със злато, да не може да прескочи.” По-късно Енгелс обрисувал Маркс в поема като чудовище, посиняло от злоба и омраза, „сякаш десет хиляди дявола го бяха сграбчили за косата“. Онези, които го познавали, по-късно огорчени и разочаровани обсъждали неимоверния му егоизъм. Бившят му приятел, еврейският социалист и предводител на т. нар. национални революции в Европа Джузепе Мацини писал: „Сърцето му по-скоро тупти с омраза към хората, отколкото с любов към тях.“ Наричали го „разрушителен дух“. Имал неприятни очи, които „излъчвали зли пламъчета“. Не го интересувала демокрацията.
Според Енгелс Маркс се държал като диктатор с екипа на “Neue Rheinische Zeitung” – „Нов рейнски вестник“. Не понасял никаква критика. И уж се борел срещу експлоатацията, а не само експлоатирал. Буквално превръщал в роб всеки, завъртял се край него. Бил истински тиран. Цели 40 години неговата икономка се трудила неуморно без всякакво заплащане – за един покрив и къшей хляб. Маркс подкрепял робството в Съединените щати и като своя събрат илюминат генерал Албърт Пайк не криел своето расистко отношение към чернокожите.
В писмо до Енгелс презрително нарекъл Фердинанд Ласал „напълно объркан“ и „еврейски негър“. Той „остроумничи”: „Сега ми става напълно ясно, както сочат формата на главата му и начинът по който расте неговата коса, че той е наследник на негрите, присъединили се към бягството на Мойсей от Египет (освен ако неговата майка или баба по бащина линия не се е сношила с негър). Ето как това единение на еврейство с арийство на основата на негърското е произвело един необичаен хибрид. Натрапчивостта на това момче също наподобява негърска."
Вече съм писал каква била представата за „най-хуманната” идеология на съставителите на „Манифеста на комунистическата партия“. Те красноречиво я изобразили още в първото изречение на своето изплагиатствано „съчинение“: „Призрак броди из Европа – призракът на комунизма.
Има ли добър призрак, след като е известно, че на езиците от германската група например думата (ghost, gбst, gaisto, ghoizdo, geisa) произлиза от санскритското hedas и означава гняв? Като се каже призрак се разбира нещо демонично, лошо, зъл дух. Докато дух е нещо съвсем различно – на латински spiritus е дъх. Затова се говори за Свети Дух, а не за призрак.
Ето как достигаме до наши дни и онова „преформатиране“ на банковата система, за което вече писах, че Ротшилдови няма как да не наченат. Ако се върнем към Маркс и Енгелс, можем да изясним: това, в чии ръце е централната банка на САЩ, доказва на кого принадлежи и държавата. Ами останалите?
И “The Bank of England”, и “Deutsche Bank”, както и повечето други централни банки са консорциуми от частни финансови компании. Как си обяснявате факта, че на практика днес парите на повечето отделни държави по света са контролирани от Международния валутен фонд, а разпределението на паричните потоци и кредитите – от тази организация и от Световната банка, която, съгласно новия юдейски завет – този път сключен между настоящия самозван „Яков“, на име Ротшилд, и днешния „бог“ на „израилтяните” – Мамон, формулиран от Маркс и Енгелс – вече се явява централна за планетата?

Лесно се хвърлят иначе справедливите обвинения, че „българите са изумително прости“, макар на пръв поглед да притежават някакво образование. Колко прости са хората по света, че не проумяват как ги тикат към „единний комунизъм“? А на свой ред, той няма нищо общо с онези идиотски идеологеми, с които са пълнили главите ви. Ето го не резултатът, а пътят към него: „Частните банки се провалиха – нуждаем се от обществено [публично] решение“. Да, маршрутът на комунистите минава през медиите – посредниците или по-скоро пълномощниците на Интернационала. Тяхната задача е да промият мозъците ви, за да кандисате на всичко. И безропотно да го приемете.
Не случайно Те причиняват трусове и кризи, всекидневни беди и несгоди. Съвременните хора никога не са спокойни. Братството постоянно променя правилата и ги кара да се усещат виновни. В диренето на причината и причинителите на пакостите, човеците с лекота биват разделяни по неверен и съвсем неточен принцип – на „Техни“ и „други“, „неТехни“. Дейците на Братството са овладели великолепно максимата на Макиавели “divide et impera” – „разделяй и владей“. И доказват, че тя им върши прекрасна работа. Номерата Им минават.
Колко прости са хората по света! Кой ни е виновен?

- https://diagnosa.net/ image



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901340
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031