Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2021 10:23 - Защо юдеите толкова се стремят да построят храма на Соломон? Схиигумен Сергий Романов. Поредна публикация.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1355 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
...Граждани на Русия, нима вие, за 95 години, не се надишахте с адското зловоние от смърдящия труп на "вожда на революцията" - бесът, в плът, - Ленин? Време е да го предадем на земята...  Но нека се върне при тези, които са ни го изпратили.  Напоследък все по-често се появяват съобщения, че в Йерусалим активно се готвят да построят храм за посрещане на мошияха, т.е. Антихриста. И за да изпълнят по-бързо замисленото, 2017 година Юдейският Синедрион призова президента на САЩ, Тръмп, и президента на Русия, Путин, да положат всички усилия за възстановяване главната светиня за еврейския народ, храма на Соломон, т.е. Третия Храм.  Говорителят на синедриона, равинът Вайс заяви, че избирането на Тръмп, който обеща да признае Йерусалим за столица на Израел, и изразеното желание на Путин, за възстановяване на храма, подбудило еврейския синедрион да изпрати писмо, предлагащо на двамата, да действат като съвременни еврейски крале, които признават важността на възстановяването на юдейския храм. 
Равинът Вайс каза, че ръководителите на Русия и Америка могат да донесат на народите на света, мир, чрез построяването на храма, - източник на мира.  Но храмът на Соломон ще бъде построен за Антихриста, - световен цар с духа на Сатана, човекът ненавистник и убиец, от край време. За какъв мир става дума, тогава? Още веднъж повтарям: за какъв световен мир, за всички народи, става дума?  Защо юдеите толкова се стремят да построят храма на Соломон? И защо го наричат Третия Храм? Храмът на Соломон два пъти е строен и два пъти е разрушаван в Йерусалим. Първият Йерусалимски храм бил построен от Соломон 950-та - 986-та година, преди Христа, на мястото, където Авраам искал да принесе в жертва сина си Иисак. Той бил разрушен от вавилонския цар Навуходоносор. Вторият храм бил построен на същото място, след вавилонския плен, и бил преустроен в навечерието на Рождество Христово.  И именно за този втори храм пророците предвидели славата Божия:  "И внезапно ще дойде в своя храм Господ, когото вие търсите, и ангелът на завета, когото искате".  В този храм, в младнческа възраст била въведена и после възпитана, Пресвета Богородица. И в замяна на Стария Завет, този храм станал вместилище на Новия Завет. И именно в този храм на Соломон, в 40-тия ден от рождението на Иисуса Христа, Пресвета Богородица и праведният Йосиф, довели Богомладенеца. В този храм Пресвета Богородица намерила дванадесет годишния си отрок Иисус, когато той с голяма сила беседвал с юдейските учители, учудвайки ги с Божествената Си мъдрост.  Тогава отрокът Иисус казал на Богородица: защо ме търсите, не знаете ли, че аз съм от Отца Ми и трябва да съм тука.  Във втория храм на Соломон излязъл на проповед Иисус Христос. Там, Той изцелил слепородения, от там Господ изгонил търговците оскверняващи храма.  Но юдейските първенци отказали да признаят за Месия, Сина Божий, и успяли да постигнат убийството Му. Господ направо казва за тях, че техен баща е дяволът: "Вие сте от вашия баща дявола, и неговоте похоти искате да вършите, а той беше човекоубиец от край време, и не стои в истината, защото в него истина няма. Когато говори лъжи, от себе си говори, защото в лъжец и прародител на лъжата". 

Еврейските законоучители увлекли след себе си и целия еврейски народ /с изключение на първите християни/, да служат на сатаната и да строят богопротивното царство на антихриста: "Аз дойдох в името на Отца Ми, и не ме приемате, а ще дойде друг, в свое име, и него ще приемете". И им казал Господ: - "Ето, оставя се вашият дом, пуст"... Заради големия грях Богоубийство, юдеите се лишили от храма на Соломон. Римляните го разрушили в седемдесетата година, заедно с целия град. Сега на това място се намира джамията Ал Акса.  Счита се, че сегашната стена на плача е останка от подпорна стена на Втория Храм. Тук в скрита сатанинската ложа юдеите служат на баща си дявола, и се готвят за възстановяване на Йерусалимския храм, и за посрещане на Антихриста. Но Господ не допуска да се изпълнят плановете им, въпреки всичките усилия, полагани от адептите на сатана. Така, например, в четвърти век Йоан Отстъпник се опитвал да възстанови храма на Соломон, на предишните му основи. Историците пишат, че строителството на храма се съпровождало с голям духовен подем. Йоан предоставил огромни богатства. Освен това постъпвали дарения и от самите евреи.  Неколко десетки хиляди души работели на строителството на храма на Соломон, но по време на работата започнали силни бури и земетресения, които разрушили построеното. Много работници загинали под отломките. Но въпреки това, Йоан Отстъпник заповядвал да продължава строителството. И тогава се случило необяснимо явление, което потресло всички. Изведнъж страшни огнени кълбета наизскачали от основите и направили мястото недостъпно за работниците, а мнозина и изгорили. Така пише езическият историк Амиян Марцелин. Ето така природата се възпротивила тогава и предприятието било прекратено. Свети Григорий Богослов пише, че във въздуха даже се виждали огнени кръстове, и че те даже се отпечатвали върху дрехите на много от присъстващите, - контрастни, като бродерии и ярки, като картини. При това, самите юдеи и езичници, свидетели на случилото се, изпаднали в такъв ужас, че всички те, в един глас започнали да призовават Бога на християните и да му възнасях хвала.  Така не им се удало да построят храма. А скоро и самият Йоан Отстъпник загинал в битка с персите.  

Според светоотеческите предания, храмът на Соломон няма да може да бъде възстановен, до самите последни времена. А построяването на храма и възобновяването на службите в него е един от главните признаци за пришествието на юдейския мошиах Антихрист, в който храм той ще бъде коронясан за царство над всички народи. Когато започнат да гласуват за един цар над целия свят, знайте, че това е Антихрист, с духа на Сатана. Апостол Павел казва за антихриста, че той е ч овек на греха и син на погибелта. И че той ще седне в храма, като бог, ище се представя за бог.  За последствията от възстановяването на храма и възцаряването на антихриста, свети Григорий Богослов пише, че "пак ще бъде възстановен юдейският храм, в който антихрист ще бъде приет от юдеите, за Христос. Ще седне в храма и ще е цар над цялата земя. След което ще се стигне до опустошаване на света, защото антихрист е "мерзостта на запустението". И храмът също ще бъде унищожен от силата на Господа наш Иисус Христос. 

Водачите на международния ционизъм неведнъж се опитвали да построят нов храм на Соломон, но желанието им винаги завършвало с пълно разрушаване на тези съоръжения, и с гибелта на вдъхновителите за построяването на това безумие. Но неудържимите и свърхнагли юдеи жидомасони, по указание на сатана, тлаксат юдейския народ към нови жертви, и с това, към световно зло, към възцаряване на антихриста и създаване ад на земята. Сега юдейският народ пак е обзет от очакване на антихриста. За цялата история на човечеството, е имало 23 такива "пришествия". Юдеите пак предлагат да се построи храмът на Соломона, въпреки че вече са били разрушени десетки такива опити.  

Храм на Соломон са се опитвали да построят в различни части на света, знаейки, че това е безнадеждно занимание.  Адептите на ционизма сами казват: "не можем да победим силата на разпнатия", но те се успокояват в безумието си. Знаят, но пак опитват. А го правят, защото изпълняват желанието на сатана, за да споделят всички хора неговата участ, - адските мъчения. Такова е и страшното предупреждение на 107 годишния юдейски талмудист, прекарал 100 години в изучаване на тайните науки на хасидите, - Кабалата.  Когато в началото на миналия век, на тайно заседание на израилското съдилище, жидомасоните решили да построят поредния храм на Соломон, далече от Йерусалим, на един от най-красивите острови в карибско море, този старец - юдеин казал следното: "Бъдете внимателни, голяма е силата на разпнатия. Ние се борим с него почти 2000 години, и до сега не смогнахме да го победим. Аз го ненавиждам, но виждам могъществото Му, и ви предупреждавам. Аз прекарах 100 години в самота и лишения, и много неща ми станаха ясни. Това е великата сила на оня, когото предали на позорна смърт. Аз виждам, че победата която е тържествувала тогава в Йерусалим, е суета на суетите, защото е довела до нашето хилядагодишно поробване, и е дала възможност за построяването на християнството".  Юдеинът талмудист призовавал да се обърнат към историята, и казал: "Истинският храм на Соломон вече отдавна е разрушен, и развалините му лежат в планината. А кой разруши този храм? Слушайте и разберете! Защо това, което се случи след плена Вавилонски, не се повтори след плена Римски? 

Той е нашият враг, - израелтянинът, когото ние наричахме "лъжемесия", наложил проклятие над стените йерусалимски, и заповядал на светата планина Мариам, навеки да остане под развалини, и това проклятие напразно се опитвали да премахнат, най-силни хора, - от римския император Юлиан, станал враг на Галилееца, до великия Саладин. Всичките, явни и тайни опити за възстановяване на Ционския храм, се оказали напразни. Планината Мариам се подчинявала на проклятието на разпнатия, и до сега плачещият Израил се моли над същите развалини и целува същата единствена стена от храма на Соломон". Юдейският старец напомнил, че след Юлиан минало цяло хилядолетие, преди евреите отново да се осмелят да помислят за възстановяване на храма.  Пез 16-ти век започнали да строят храм в Аржентина, но започнала война с Испания, и едва завършеното здание загинало в огъня. Минали столетия. В Португалия, старейшините на изгонените от Испания евреи отново замислили да построят храма. Но и този храм бил разрушен при голямото Лисабонско земетресение. Били разрушени всичко 5 хиляди постройки, започнал пожар, а останалите живи панически бягали към крайбрежието.  И в Полша кралят започнал да строи храм на Соломон, но храмът изгорял заедно с...  

...По време на френско-пруската война 1870г. пруските войски обсадили Париж, и в един от първите пожари било унищожено мастото, където се строел храмът на Соломон, и от храма останала камара развалини. И в Санфранциско също построили храм на Соломон, но в страшен пожар изгорил, заедно с града, и храма.  На остров Мартиника станало нещо подобно. За случилото се станало известно по-късно, от хората напуснали острова, неколко дни преди катастрофата. Всички тях ги принудило да напуснат острова, нетърпимо чувство на тъга и ужас, и мрачни видения. Тези хора били около 3000 човека. Градът Сен Пиер разположен в северната част на остров Мартиника бил голям масонски сатанински център. В града открито съществувало капище на сатана. Сатанизмът там бил разрешена религия.  На остров Мартиника имало около 20 рзлични религии, и всички се считали за равноправни. Именно при тези условия било решено от жидомасоните да построят храм на Соломон, на остров Мартиника, в град Сен Пиер.  Според предсказанята на кабалистите, очакваният мошиях трябвало да се роди 1902 година, и бил нужен храм за неговото възцаряване.  На строежа на храма работели десетки хиляди души, а стотици кораби прекарвали несметни богатста. Този храм бил посветен на владиката на мрака и злото - Луцифер.  Пи полагането на първия камък били произнесени много речи за свобода на вярата и за всемогъществото на "великия архитект на вселената". Говорели за храма на добродетелта, въздиган в душите на хората, за братството на всички народи, за освобождаване на хората от всички вериги и от всяко робство, - вкл. за освобождаване на ума и на предрасъдъците; говорели за златен век и вечен мир, когато кървавите сражения и войни ще преминат в областта на преданията; говорели за равенство на всички племена на земята; и много други... След офицялното тържествено полагане на първия камък на храма на Соломон, на което можели да присъстват всички желаещи, било проведено и друго, но вече тайно тържество, което било проведено в подземията. В центъра на сатанинското капище бил поставен жертвен камък на сатана (бафомет). В основите на статуята на бафомет било изградено огнище за изгаряне на жертвите, Според ритуала, жертвата трябвало да е дете или девица.  Такива тайни капища имало не само на Мартиника, но и на други места. Има ги и сега. И не само в далечни и неизвестни места, но и в Америка, в столиците на европейските държави, Париж, Лондон и т.н.  Когато строителството на храма, на остров Мартиника било завършено, за официалното му откриване, от всички страни започнали да се събират масони. Там отишли и главните жреци на главния юдомасонски орден Бнай-брит. Официалното откриване на храма на Соломон било насрочено за 5 май, а тайното жертвоприношение, посветено на сатана, за нощтта на 7 срещу 8 май. Преди началото на това дело, юдомасоните взривили статуята на Света Богородица, която била въздигната 50 години преди това, от жителите на Сен Пиер, в благодарност за чудесното избавление на града, по време на изригването на вулкан, когато потокът огнена лава бил спрян с горещите молитви на жителите на острова, към Божията Майка.  

На 5 май сутринта, когато било насрочено официалното откриване на храма, присъствали официалните власти, при грамадно струпване на избрана публика. Даже християнското духовенство присъствало на масонските церемонии, в лицето на един протестантски и двама католически пастори, които се хвалели с търпимостта си. Всички се поразявали от разкоша и великолепието на храма.   Ноща на 7 срещу 8 май била последната за града Сен Пиер. Тази страшна нощ в подземното капище на храма се извършвал "черна меса" с голямо жертвоприношение, а в заключителната церемония раздавали жертвена човешка кръв на всички присъстващи. И всичко това се съпровождало с отвратителен, кощунствен и най-гнусен разврат.  Дяволската оргия била в разгара си, когато започнало изригването на вулкана Монпелие, и огнената лава заляла подземните етажи на храма. Грамадната зала се изпълнила с викове, вопли и проклятия. Кипящата огнена лава с температура 12 хиляди градуса проникнала през тавана, изгаряйки хиляди мъже и жени.  Всичко било разрушено и от гигантската статуя на сатаната, от скъпоценните украшения и златните ритуални съдове, не останала и следа. Градът с население 40 хиляди души изчезнал за броени минути. Господнята десница поразила грешния град, като градовете Содом и Гомор. Но целият еврейски печат упорито премълчал подробностите от чудовищното събитие. Премълчаването на събитието означава, че юдомасонският елит не иска хората да се замислят над значението на това явление, показващо гнева Божий.  Жидомасоните най-много се плашат от пробуждането на вярата и благочестието, и от всичко в което ясно се говори за небесното възмездие.  Човекът нарушава послушанието си пред Бога, но природата винаги се подчинява на Твореца. Когато ние с безрасъдното си поведение премълчим, тогава и камъните ще викнат.  
Сега върховните жреци жидомасони чакат идването на мошияха. Те директно общуват със сатаната и получават от него разпореждания. След това те дават тези разпореждания на комитет 300, които ги разнасят по целия свят.  Още веднъж повтаряме, че никого не осъждаме. Ние се обръщаме към всички народи, вкл. и еврейския: Къде отивате, след кого вървите, за какво живеете? Шепа безумци оплетоха човечеството в мрежи от неосъществими идеи, прикрити под лозунги за търпимост, толерантност и либерализъм. Тези идеи подкопават всичките нравствени и държавнически идеи в света. И "разумният човек" - хомо сапиенс, безумно си пада по тези гнусни измами. 

Жидомасоните ненавиждат всички хора. Те са обзети от сляпата идея за избраност, внушена им от сатаната. В протоколите на ционските мъдреци открито е казано, че всички гои, т.е. неевреи, са животни. Тези протоколи са събирателен документ. Съставителят им е Ашер Гинсберг, или както го наричат, - геният на сатаната. Родителите му са от еврейската секта Хасиди, и той е възпитан според правилата и обрядите на тази секта. В протоколите на ционските мъдреци, Ашер Гинсберг обобщил трудовете на изтъкнатите равини. В едно от произведенията си, той писал така, за избранноста на на своя народ:  - "Народът, представляващ най-съвършения вид човечество, трябва винаги да остане в малцинство и по никакъв начин да не споделя своите предназначения, с каквито и да е други народи. Тази нация ще властва над другите, и тази нация е Израил, която сред другите народи, наистина е висш вид човечество. Израил ще върне значението на думата "добро", каквото тя е имала преди. Думата ""добро", се употребява само за "свърх-човек" или "свърх-нация", която има силата, сама да се разпорежда с живота си, и има волята, да стане господар на вселената, без да се съобразява с никого. Това може да струва живота на маса низши съшества (хора) и низши народи. Няма бедствия, на които да не могат да се подложат свър-човеците. Защото, само един свърх-човек, и само една свърх-нация (еврейската), са "цветът" и целта на човешкия род. Останалите са били създадени, само за да послужат за тази цел. Да послужат за стълба, по която да се изкачим на "заветния върх".  

Жидомасоните носят войни, разруха, битки и развращения, без да се съобразяват с броя на жертвите, вкл. и еврейски. Но преди всичко, те ненавиждат Православието и православните. Талмудът дава следните заповеди, за всички евреи : - "Ние заповядваме, всеки евреин да проклиня три пъти на ден, целия християнски свят, и да моли бога, да изтреби християните, със всичките им царе и князе. Равините трябва да възнасят тази клетва в синагогите... Бог е заповядал на евреите да присвояват имуществото на гоите, със всички възможни средства: с измами, насилие, лихварство, кражби. Заповядваме на всички евреи да гледат на християните, като на скотове, и да не общуват другояче с тях, освен като с безрасъдни животни". Виждате ли, каква безрасъдна дискриминация! 

 Първата и втората световни войни са дело на международния ционизъм. Организирали са ги евреите - жидове, и са довели всички народи до ужас. Недоумение предизвиква фактът, че жидомасоните са организирали и великата отечествена война. Те са виновници за всичките международни трагедии, а контрибуциите плаща германският народ, - плаща на своите палачи.  Ционистите са унищожавали и продължават да унищожават, и руския народ, и другите славянски народи. А историята мълчи за измамите им. Сега в Русия пак е робство. Жидомасоните са турили ръка на всичко... Те  издевателстват, а ние мълчим. А всички, в своята кухня, осъждаме всички и всичко; че всичко ни отнемат, че сме бедни и онеправдани; че никой не ни жали и че всички са ни виновни.  Руски народе, - след кръщението си, ти имаш Отец Небесен, а вие сте царски деца, деца на вечността. Кога най-после ще се покаем и ще се обърнем към светата Троица, към Божията Майка и към всичките светии:  - Прости ни Отче Небесни, ние сме страхливци. Дай ни сили да разкъсаме веригите на робството!  Сега всеки е скован от страх. Страх е парализирал Русия. Държим се, като зайче пред питон. Панически страх. Страх за живота. 

Така ще стигнем до вечните мъки... Според предсказанията на Авел - Прозорливеца, в Русия е имало татарско иго, полско иго, а после жидовско иго. Жид, със скорпиони ще бичува руската земя. Но и то ще бъде отхвърлено, когато отхвърлим страха и започнем да живеем по заповедите Божии. 

Сатаната знае, че злото няма да победи доброто. Сатаната няма да избегне Божието наказание. Той е назначен за надзирател в ада. Но поради сатанинската си гордост, не иска да слуша Божия глас. Той иска цялото човечество, да дотегне на Бога с черната си неблагодарност, и да сподели участта на сатаната. Бог ни е дал безсмъртна душа, право да живеем на земята, и да сме с Бога, или със сатаната.  Всичките юдомасонски оргнизации имата девиз: "СМЪРТ НА ПРАВОСЛАВИЕТО", а ние им отговаряме: ПРАВОСЛАВИЕ ИЛИ СМЪРТ! Русия сега е като пустиня, изгорена от слънцето, и много живеещи в нея са духовни слепци, не разбиращи ставащото. Човешката душа е като изсъхнала земя, жадуваща за духовни водачи, които да я заведат при източника на всички блага, - земни и небесни; при нашия Творец - любещия ни Отец.    

Докато Русия се моли и води борба притив цифровата кабала, жидомасонската змия не ще може да затвори удушващата си прегръдка около света. Гласът народен е глас Божий.  Обръщам се към всички властови структури: "Не се поддавайте на провокациите, с призиви за стачки и Майдани! 

Огради ни Господи със силата на Животворящия си Честен Твой Кръст, и ни защити от всякое зло!  Амин. 
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1493&v=fQQgIRuY46M 
    Превод, Григор Симов
    ГОСПОДИ, БЛАГОСЛОВИ! 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312901
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031