Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03 15:55 - 3-то послание на Държавния Цар и Патриарх Зосима, до всички изповедници на РПЦ ЦИ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 141 Коментари: 0 Гласове:
3



Отци, Майки, братя и сестри, - Христос сред нас.

Аз грешният Княз и Епископ Симбирски, Димитрий, ще ви прочета спешно послание от нашия Държавен Цар и Патриарх, Владика Зосима. Господи благослови!

Послание към всички верни чада Христови на Руската Православна Църква
Царска Империя, на Държавния Патриарх Зосима



Приятели мои, ние с вас живеем в лукаво време, и всички вярващи трябва да осъзнаят това. Ще има скърби и гонения, но не пряко, а хитро, както във видението за антихриста ми бе показано на мен грешния.

Първо, дух нечист ще напада сърцата ни, а после хванатите в мрежата на антихриста, ще казват, че синът на погибелта е добър, и т.н. 

И като не им повярваме, ще ни покажат истинското си лице, понеже ще осъзнават в сърцата си, че са отхвърлени от Самия Бог. И духът каинов, на злобата, завистта и ненавистта, ще влезе в тях, напълно.

Но не се плашете, с нас е Бог, който е отговорил на Апостолите, на молбата им: "Заповядай ни Господи, и ние ще кажем на Небето, като Илия, и ще слезе огън от Небето, и ще изгори тези, които са отхвърлили Христа". На което Господ им отговорил: - "Не знаете от какъв дух сте вие, понеже Синът Божий е дошел, да спаси погиващите, а не да ги погубва."

Чувате ли приятели, - ревността на Илия към Бога е голяма, и може да погуби нечестивия, с молитва. И макар да бави Бог, но ще изпълни молбата. И с Жива Вяра ми известява, че ни е чул, нас. И живите мъртъвци, ще си получат своето! Амин. Ние започваме! 

Ето първото благословение към всички чада на РПЦ ЦИ, и който не изпълни това, без уважителна причина, такъв не считайте за брат в Христа Иисуса!

Трябва всички да разберат, че всичките си обвинение срещу нас, съдиите и следователите са изградили върху пясък. 

И още преди да ни обвинят в каквото и да е, те първо ни нарекоха "нетърговска организация"!? С което похулиха Тялото Христово и чувствата на вярващите. Понеже, според тяхната конституция, ние, като събрахме община Църковна, нищо не сме нарушили. Понеже там пише, че хората могат да изповядват всяка религия и да се събират в общини. И когато ние така и направихме, някакъв си мирянин - следовател, всички нас ни нарече "нетърговска организация"!

На какво основание? Кой му е дал това право. Той разпали междурелигиозна война и наруши своите си закони, и похули Църквата Христова!

Затова всички ние трябва да напишем искови заявление срещу тях, за обиждане съвестта на вярващите. 

А за мен, дето са ме затворили, за сега не е нужно нищо да се говори в тези искови заявленя. А просто всеки, където и да се намира, пишете исканя, всеки по отделно, особено в чужбина, но и у нас, също. И като ги разбием с това, те ще рухнат. 

И това трябва да се направи бързо. Може някой да помогне, да намерим един защитник (адвокат). И да прославим нашата Църква, това е волята Божия!  Вие трябва също, приятели мои, да ми предадете отговор.

Възлагам послушание на всички Архиереи живеещи в нашата Обител, и чакам отговор. 

Нека в исковите заявление  се предявяват разни суми, искани от нас, и голяма ще е наградата ни, за тези усилия. Нека действаме мъдро!

Чувате ли, чакам отговор и мигновени действия от вас! 

Да пишем срещу съдията Хулкин АВ и следователите Музуров ДН и Мондер ДД. За повече информация, питайте защитника!

Да работим приятели. Нека целия свят узнае за Христовата Църква. Това е Божията воля.

И като чуят мнозина, че ние не сме организация, тогава Христос с Богородица, ще яви силата Си!

Спешно чакам дела и отговор. 

Благославя се, да се разпространява! Мен, скъпи мои, повече ме боли, отколкото вас!

Дай ни Боже сили, на всички, и да се прослави Великото Име на Светата Троица! Амин. 

Обичам ви, както умея!
Ние проятели сме единствената Църква, която никъде не е регистрирана, и нас няма как да ни нарекат, някаква си организация, търговска или нетърговска! Разбирате ли?


Бийте ги, понеже нашето време дойде! 



https://www.youtube.com/watch?v=WaeAFAVQNFs



Превод, Григор Симов


..........................................    


Господи Иисусе Христе помилуй, благослови и воцари ВСЕРУСКОГО Православного Царя и Патриарха Зосиму, - Имене Твоего ради!    


Свети Преподобни Отче Серафиме, возкрешай, по Божием обетованием, и обличай неверующих Архиереев, и благослови всенародно, Руского Православного Царя и Патриарха Зосиму! Амин.    


Господи Иисусе Христе, помилуй и мене многогрешнотога, и жену ми Ванину!    


Слава Христу, смерт Антихристу!      


...............................................      


Господи благослови!     
       



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28410846
Постинги: 4306
Коментари: 7565
Гласове: 8250
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930